Sabro mødommen blev taget….

En flytning koster desværre på løbekontoen, for både tiden og overskuddet kommer i den grad på prøve, det må jeg desværre sande. Det er nok også en anelse naivt at tro at jeg ene og alene kan flytte en hel 2 værelses lejlighed, og så samtidig forvente at det ikke går udover løbetræningen, men jeg troede lykkelig naivt at jeg kunne 🙂

Søndagens 26 km langtur røg i vasken på den konto, der skulle desværre pakkes og planlægges flytning mandag, og da jeg skulle stå for flytningen alene da kæresten var på arbejde så krævede det lidt ekstra planlægning. For at gøre det hele lidt mere kompliceret så havde jeg også Otto på “slæb” under flytningen, og da han ikke er alene hjemme trænet endnu så var han med fremme og tilbage, en hård dag for os begge.

Flytte workout

Da jeg gik i seng igår aftes havde jeg klokket 19400 skridt, de fleste af dem med noget i hænderne og for det meste tunge ting. Fladt derfor hurtigt i en dyb dyb søvn, og så skulle man tro at jeg ville sove længe uden at vågne, desværre skulle det vise sig at jeg vågnede i en voldsom smerte, smerte fra en læg i krampe. Og jeg tror de fleste som har prøvet at vågne af krampe ved hvor ubehageligt det er, og hvor ondt det gør. Det er alligevel sindssygt at jeg kan løbe 30 km uden at være smadret i mine lægmuskler, og så får en flytning ens lægmuskler helt i knæ, den lader vi lige stå…. 🙂

Sabro mødommen blev taget…

På trods af flytning så har lysten til løb været der, men når overskuddet og tiden ikke er der så er det desværre det der bliver “valgt fra”, for det er trods alt vigtigere at have samlet sin seng så man har et sted at sove. Det er blot endnu en af livets prioriteringer, normalt vinder løb, men i de her dage er det altså det nye hjem der står øverst, og så kan løb igen få første prioritet om nogle dage igen.

Svigerforældrene havde været så flink at kigge forbi til aften og hjælpe med at få lidt lamper op, imens fik jeg selv sat gang i stuealteret så der kan ses lidt OL igen 😉 Men YouSee mangler stadig at få fingeren ud af røven og får aktiveret vores internet, så lige nu er det internetdeling på telefonen som får dette indlæg online.

Da svigerforældrene var taget hjem hoppede jeg i løbetøjet for at komme ud på en kort 6 km rolig tur, men det var en lidt underlig følelse at stå ude foran sin dør, og ikke have den fjerneste idé om hvilken vej jeg skulle løbe, og om jeg overhovedet kunne finde hjem igen, eller om jeg måtte ringe til kæresten og råbe HJÆLP. Havde derfor taget min løberygsæk på ryggen med min telefon, på telefonen har jeg en app som er helt ideel for en løber, den hedder “Where am i” og når man åbner den viser den gps koordinaterne for hvor du er, så kan de tastes ind i en navigation og så bliver man hentet præcis hvor man er, i stedet for at man skal prøve at forklare det i en telefon.

Men skulle jo løbe ét eller andet sted hen så jeg prøvede at holde mig parallelt med Viborgvej, for så vidste jeg nogenlunde hvor jeg var hele tiden, og vidste hvordan jeg kom hjem. Inden jeg flyttede herud til Sabro havde jeg googlet lidt på løberuter i Sabro, og om der var nogen løbeklubber eller løbefællesskaber herude, fandt ikke nogle klubber eller fællesskaber men fandt på Endomondo nogle ruter folk havde løbet, og der var nogle bynavne som jeg bed mærke i skulle give en tur på 5-6 km, og da jeg kom forbi et skilt med Fårup og senere Mundelstrup, så vidste jeg at det lød rigtigt i forhold til den distance jeg ville løbe i dag.

Undervejs på turen måtte jeg stoppe og tage billeder fordi der var så smuk natur, det mindede mig om min barndom og ungdom bag Smørum i området omkring Hove, hvor jeg har haft mange gode cykelture med min bror og onkel. Det imponerer mig hvor mange minder fra mit liv jeg får “aktiveret” som løber, minder som jeg ikke har bidt mærke i igennem mange mange år, og som giver løb endnu et positivt krydderi.

Udover en god løbetur hvor jeg ikke var alt for mærket af min krampe i nat, på trods af en del ømhed i den lægmuskel igennem dagen, ja så fik jeg også udforsket lidt af lokalområdet, dog bliver det nok lidt sværere når der skal løbes længere distancer, især med buslinier der kører 1 gang om timen eller 1 gang hver anden time i weekenderne. Jeg gruer også lidt for vinterruter da de veje jeg har set indtil nu enten ikke har fortov/cykelsti og/eller ikke nogen gadebelysning, så der skal i hvert fald findes ruter der kan løbes på når vejret bliver dårligere.

Hva’ så nu?

Med hensyn til resten af ugen så kan jeg ikke udelukke at der ryger en træning mere, men jeg må acceptere at denne uge kan være lidt ramt af flytningen, og så er det bare at komme på plads og så tilbage til den strukturerede hårde træning frem mod CPH Half og Amsterdam Marathon.

Og så en afsluttende opfordring; På siden finder du mine anmeldelser af produkter jeg har prøvet, men DU kan også bedømme produkterne, så hvis du er enig eller uenig så giv din anmeldelse 🙂

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.