Se far uden pauser!

I dag var første dag på arbejde efter fødslen. Hold kæft hvor har jeg savnet det, selvom jeg selvfølgelig har nydt at kigge ind i det smukke babyansigt. Men jeg elsker virkelig mit arbejde!

Klokken 14 satte jeg kursen hjem af igen efter en travl dag, målet var at komme hjem og nå en løbetur inden det blev mørkt. Det er nu en gang fedeste at løbe i dagslys.

Efter en hurtig tur på toilettet stod jeg klar udenfor, her ventede jeg på det lækre bip når Garmin løbeuret finder gps signal. Det er startskuddet på enhver løbetur.

Benene havde det overraskende godt taget i betragtning at det var 3 dag i træk, og at alle dagene har været +10 km med en udfra nuværende form forholdsvis hård træning med AGF Atletik i går.

Da jeg rundede 3 km kunne jeg godt mærke lidt træthed, så jeg besluttede mig for at løbe af 8 km ruten istedet for at springe på 10 km ruten. Men da jeg ramte 6 km følte jeg at hvis jeg fik et par kilometer med flad vej, så kunne jeg godt komme op på en +10 km tur igen.

Målet var at løbe helt uden pauser, det ville være en lille milepæl at løbe 3 normale ture og uden stop. Da jeg ramte 9 km ramte jeg den grimme bakke mellem Skjoldelev og Sabro, men jeg fokuserede på at tage små skridt og kiggede kun et par meter frem.

I det hele taget blev turen løbet 1 km af gangen, målet var at komme op på 10 km men jeg havde solgt den for 8 km på forhånd.

Så det var en kæmpe succes at gennemføre 12 km uden pauser, og på lidt trætte ben.

Nu vil jeg skifte et par lortebleer og hygge med min datter 😀

Træningen i tal:


Distance

12,05 km

Pace

5:31/km

Varighed

1t 06m 33s

Højdemeter

108,6 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Ugen indtil videre har budt på 34,11 km indtil videre, og har løbet de sidste 3 dage i træk…

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

marathonpepe_signatur