Sidste (rigtige) Træning Inden Dupont Løbet!

Sikke en kontrast fra i går til i dag med vejret, fra at kampsvede i shorts til at løbe med hue og vanter igen, og faktisk småfryse. Det Danske vejr er uforudsigeligt, og det har sin egen charme selvom det da havde været federe med 20 grader og solskin året rundt.

Igen i dag er kæresten ude og arbejde et par timer, og derfor blev dagens løbetur klaret i Galten og omegn igen. Havde på GPSies lavet en rute der passede stort set med det antal kilometer der var på dagens program, og at det var en rundtur således at det ikke bare var en ud og hjem tur, men at jeg kom til at opleve nye ting undervejs. Det gør det lidt nemmere mentalt at komme igennem.

Dagens træning var den sidste træning inden DuPont løbet på søndag, eller rettere det var sidste planlagte træning inden, men påtænker at tage et par korte ture de næste dage for lige at holde benene i gang.

Dagens træning var en hård omgang, det er nok ikke så underligt når man tænker på at det er 15. dag i træk eller så noget at jeg løber, og at hele denne uges program har jeg samlet sammen på 4 dage med en masse tempo løb i, så måtte bare klemme ballerne sammen og komme igennem dagens træning, den var ikke speciel yndefyld, men den kom ind på løbekontoen og det var det vigtigste. Og samtidig kom der 116 højdemeter i benene også. Nu glæder jeg mig til et par dage hvor jeg kun skal løbe kort og ingen tempo overhovedet, det tror jeg mine ben bliver glade for, og så håber jeg at der er overskud til en god tid på søndag.

Undervejs på turen tog jeg mig tid til at nyde den smukke udsigt ved Storring, det er vigtigt at man huske at nyde det, så det ikke bare bliver en sur pligt.

Dagens træning (med splits):
5 km RT (6:00-5:40)
5:56
5:55
5:52
5:48
5:41

5 km tempo ( start i ALM T, dernæst skal tempoet øges med 10 sekunder pr. km) (5:40, 5:30, 5:20, 5:10, 5:00)
5:30
5:21
5:07
4:59
4:49

5 km RT (6:00-5:40)
5:39
5:41
5:41
5:44
5:47

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.