Anmeldelse: Smashrun

Smashrun

8.8

Design

8.0/10

Funktioner

9.0/10

Brugervenlighed

9.0/10

Pris

9.0/10

Plus

  • Moderne
  • Badges
  • Dybdegående Statistik
  • God kundeservice

Minus

  • TrainingPeaks er mere detaljeret
  • Kun 50% oversat til Dansk

Smashrun er en meget moderne platform til dine løbetræninger, og bygger på et meget ungdommeligt sprog, og belønninger i form af badges.

Men på trods af sin moderne både at kommunikere på, så gemmer der sig faktisk detaljerede oplysninger omkring sine løbetræninger, ikke lige så detaljeret som fx. TrainingPeaks men stadig med en høj detaljegrad. Med et PRO medlemsskab kan man fx. se en meget visuel udvikling i ens pace over tid.

smashrun

På oversigtsskærmen er der data som antal træninger pr. uge, distance pr. måned, gennemsnits distance pr. træning, længste stime, længste pause osv osv. Alt sammen er med til at give et meget visuelt billed af ens træning og ikke mindst træningsmønstre, som sagt er det ikke lige så detaljeret som TrainingPeaks, så man kan ikke se fx. om man er i fare for overtræning.

På den individuelle træning kan man se detaljer for fx. hurtigste løb på samme distance, pace, tid, Performance index som er Smashruns index for præstationen, forventet sluttid på fx. halvmarathon. Man har ligeledes mulighed for at give træningen tags fx. sygdom, trailløb etc.

smashrun1

En af de andre fede funktioner er badges hvor Smashrun har en masse sjove badges man kan opnå, og badges som man normalt ikke ville jagte men hvor der pludseligt går sport i at få så mange som muligt, og hvor de sjoveste er dem man helst vil have. Man kan også se hvor mange der er blevet uddelt, og på den måde kan man jagte de sjældne nærmest som Pokemon Go.

Èn af de badges man kan opnå er fx. at slå Oprah Winfrey’s marathon tid på 4.29:00. Men også under badges er der statistik omkring selve badgen som fx. nedenstående hvor man kan se at 12% af mine løb foregår mellem 12-14 på hverdage….

smashrun2

Opsummering

Smashrun er en sjov træningsplatform som kan motivere én til at komme i løbeskoene, men for den rutinerede og nørdede løber er der massere af sjov statistik man kan dykke ned i. Både i basis og PRO versionen er der massere statistik indbygget.

Man kan desuden synkronisere sine træninger fra andre platforme til Smashrun direkte på siden, eller via synkroniseringstjenesten Tapiriik.

P.S. Jeg har oversat omkring 1400 strenge til Dansk, men har ikke tid (Læs: Overskud) til at oversætte mere af Smashrun til Dansk, så hvis du har mod på at oversætte så kontakt Smashrun for at få resten på Dansk også 🙂

marathonpepe_signatur

 

KOM MED DIN EGEN BEDØMMELSE AF PRODUKTET I KOMMENTARFELTET HERUNDER ?

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.