Tempotræning i farmave singlet

Jeg kæmper med at holde farten i mine løb, og det er der jo kun en medicin imod…

Og korrekt det er interval og tempotræning!

Tirsdag løb jeg knap 16 km med 6 km i marathon tempo i det smukke Skanderborg, Boes og Ry område. Boes må være en af de smukkeste byer i Danmark, men én af de farligste at løbe igennem da gaderne er så smalle, og der er så mange sving. Og yes jeg løb med tempo på netop det stykke ?

Onsdagens træning blev aflivet kl. 4 om natten da jeg løb ind i en anderledes skade. Jeg var oppe og tisse, man er vel en gammel mand ? og da jeg var færdig drejede jeg mig en halv omgang og smadrede skinnebenet ind i kummen… Flot!

Desværre gjorde det så ondt om aftenen at jeg ikke skulle løbe på det…

På dagens tur hoppede jeg i “farmave singletten” aka bar mave. Det gør jeg ellers aldrig, for gør man det skal man være lige så hakket som min ven Omar Hassan!

Men det var pisse varmt og der var 20 × 1.5:1 fartlek på programmet i 5k pace.

De blev løbet på bedste Kenya maner, nemlig ved at løbe der hvor man løber og ikke noget med løbebane eller planlagte ruter, så må farten når det går op af justeres så det føles ens.

Det blev til 12,5 km fartlek efterfulgt af 600 meter teknik træning med følgende splits på intervallerne :
4:01
3:46
3:48
4:04
3:55
3:51
3:47
4:00
3:58
3:53
4:03
3:59
3:57
3:55
4:09
4:05
4:04
4:06

På intervallerne blev der løbet op til 14 højdemeter på de enkelte af dem. Fokus var på at prøve at få et flow samtidig med at have fokus på skridtlængden og hælsparket.
Det lykkedes meget begrænset.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center