Tidligt… Alt for tidligt. Koldt… Alt for koldt. Langt… Alt for langt.

Havde sat vækkeuret til kl. 9.00 så jeg kunne klare det obligatoriske toiletbesøg, og komme i løbetøjet så jeg kunne være hjemme inden middag. Da jeg kiggede ud af vinduet stod det ned med slud, og jeg må ærligt indrømme at jeg måtte kæmpe en mental kamp mellem at ligge mig på sofaen og tage ud og løbe… Heldigvis vandt løbeturen 🙂

Kom i løbetøjet og begyndte at løbe mod Viby torv, benene havde det overraskende godt ovenpå den seneste tids træninger, og jeg løb bare og nød at stængerne havde det fint. På de første par kilometer løb jeg bag en synligt overvægtig kvinde som var ude og løbe, og jeg løb bare og tænkte på hvor meget respekt jeg havde for at hun var ude og løbe, og havde taget et valg om at få et bedre liv. Respekt.

Efter 4 kilometer havde jeg 3 x 200 meter teknik løb, hvorefter dagens intervaller skulle løbes; 5 x (400 meter MT & 400 meter AT), det er lidt underligt, men tit føler jeg at det er nemmere at løbe hurtigt end langsomt, så jeg nød dagens intervaller, selvom den lange tur i forgårs med 10 hurtige kilometer kunne mærkes på netop denne del af dagens træning.

Splits på intervallerne:
(MT: 5:20-5:00 / AT: 5:00-4:45)
5:14 / 4:59
4:54 / 4:59
5:03 / 4:42
4:59 / 4:52
4:59 / 4:50

Løb forbi Viby Stadion da Mikkeller Running Club havde arrangeret fællesløb, og jeg havde fået indtrykket af at de løb til Viby Stadion, men der var blot en enkelt løber som løb i en In Sport jakke, så måtte konstatere at de ikke løb derned. Men jeg kunne selvfølgelig også bare have deltaget i selve arrangementet end at prøve at finde dem og snige mig ind i deres træning. Måtte i forbindelse med mit besøg på Viby Stadion finde et toilet, da der åbenbart ikke var blevet tømt helt ud til morgen. Havde ærligt lyst til at stoppe dagens træning, og tage bussen hjem, men jeg fandt min indre motherfucker frem og begyndte at løbe mod byen.

De sidste 5 km var hårde, og inde i centrum af Aarhus blev det til forhindringsløb, mellem handlende som rendte op og ned af strøget, noget af en kontrast fra de forrige mange kilometer. Tog bussen de sidste 3-4 kilometer hjem, og jeg hammerfrøs da jeg trådte ind i opgangen, det eneste der varmede mig var tanken om det forestående varme bad. Sluttede badet af med at overskylle mig med iskoldt vand.. En slags isbad.

Havde brugt et par timer af aftenen i går på at søge efter mindfulness, meditations apps uden rigtig at finde én som virkede lovende og som samtidig er gratis. Har du et godt tip til en afstressnings -og evt performance app som er gratis og som fungere? (Skriv en kommentar). Vil gerne prøve at finde mere ro, og arbejde på at blive en mentalt stærkere løber.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center