Tillykke Ralle!

Datteren og hendes veninde ville prøve det nye Rush Aarhus trampolin legeland så det havde jeg booket tid til, og da vi skulle forbi Esben for at lave surprise party for Rasmus som har bestået eksamen til lærer var jeg lidt presset på tiden.

Derfor havde jeg som mange gange før sat vækkeuret til et umenneskeligt tidspunkt for at løbe, men som 99% af alle de andre gange slog jeg det fra selvom jeg vidste det kunne blive svært at klemme 10 km løb ind hvis ikke jeg kom afsted.

Ved Rush Aarhus skulle man udfylde ansvarserklæringer så jeg frygtede at jeg som forældre var tvunget til at sidde og kigge på dem hoppe rundt i en hal i 1 time, men heldigvis var det ikke nødvendigt så jeg kunne sige til Esben og Anne at jeg var klar til en tur i skoven med dem.

Anne blev turguide rundt i Marselisborgskoven som var præcis så ubarmhjertig som den plejer, og med sne og isdækkede stier stod skoven smuk omend en smule glat, og sammen med det fantastiske selskab blev kilometerne løbet ind på kontoen på trods af trætte ben.

Ved 8 km takkede Anne og Esben af og jeg løb de sidste 2 km rundt om deres blok for at ramme de 10 km, eller for at være præcis de +10,15 km for dermed at ramme +55 km i denne uge som vil være ny uge PR i år! Man skal tage de små sejre!

Dagens træning blev løbet med en gennemsnitspace på 5:59 og kvitterede med 159 højdemeter.

Bagefter hentede jeg pigerne og satte kursen hjem for at få et bad for at køre retur til Esben og Annes lejlighed for at fejre Ralle, tillykke ven! Kæmpe fighter… Og som altid var selskabet genialt når der er Mo’s Friends samlet, det vækkede minder om en fantastisk fødselsdag tilbage i august.

Nu glæder jeg mig til at tage hul på en ny træningsuge som hvis alt går vel kommer til at byde på en tur allerede imorgen hvilket vil være første gang i år at jeg løber 3 dage i rap, og tæt på et halvt år siden det skete sidst tror jeg. Derudover venter en masse hårde km på coach’s træningsprogram, jeg er klar til at give den gas!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.