Tracks Skive

Tog en spontan beslutning om at løbe 3000m til Tracks i Skive. Tracks er det gamle baneturneringen og altså et banestævne.

For mig var det årets første baneløb, og det var med en vis usikkerhed i forhold til formen jeg stillede til start. Har kun løbet et enkelt løb med nummer på i år, så det var en lille test af om der var nogen som helst form i den gamle krop.

Jeg havde fået et lift af Aarhus Fremad løberen Jan Skov derop, og vi kunne også bruge hinanden i løbet.

Da løbet gik i gang kom vi afsted i 3.38 som var planen, herefter var vi nede og runde 3.20 inden vi igen ramte 3.38. Begge dele føltes egentligt godt.

Vi klokkede den første kilometer i 3.47, og jeg syntes det gik lidt for langsomt, så jeg overhalede Jan som jeg ellers havde ligget bagved den første kilometer.

Her fik jeg hurtigt et hul på 10-15 meter som jeg holdt indtil 350 meter før mål, her overhalede Jan mig efter pacen var faldet. Anden kilometer var blev løbet i 3.57.

Jeg fik holdt Jan indenfor 10 meter af mig, for så vidste jeg at jeg nok skulle indhente ham de sidste 100 meter. Og da jeg ramte dem røg skridtlængden fra 1.45 til 1.90 og en pace der toppede ved 2.08. Og ganske rigtigt fik jeg indhentet Jan. Tredje kilometer endte på trods af spurten på 3.58.

Konklusionen var at sluttiden 11.44/11.45 er utilfredsstillende, men benene og vejrtrækningen føltes godt, og det er kun farten der mangler…

Og så ingen undskyldninger om at jeg har haft det dårligt de sidste dage. Benene havde bare ikke mere fart!

Tak til Skive AM for et fint arrangement – og Jan for kørslen og kampen ?

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.