Tur til -og med RUNAAR

De seneste 2 dage er gået med… Ingenting… Altså jeg har lavet noget, men en dag uden løb er lidt som en dag uden indhold. Efter 23 dage i træk, og en læg der drillede lidt valgte jeg at holde 2 hviledage hvor jeg kunne hvile min læg, og i øvrigt komme til kræfter igen.

Forrige weekends DuPont Løb har siddet en del i mine ben, og det har derfor været tiltrængt med et par dage helt uden løb, selvom det holdt særligt hårdt lørdag hvor jeg sad og så VM i halvmarathon, der kriblede det ekstra meget for at komme ud på landevejen.

I dag var der 12 km på programmet, og jeg havde på forhånd aftalt med Laura at vi skulle løbe 7,5 km til RUNAAR monday mingle, så jeg løb de små 5 km ned til Skanseparken for så ville det komme til at passe med dagens løbetræning. På vejen derned følte jeg mig total energi forladt, og da jeg nåede havnen ved Aarhus Crossfit, og løb langs havnen til Skanseparken stod der bare en voldsom vind direkte imod mig, og jeg stod nærmest stille.

Da jeg nåede frem til Skanseparken havde jeg mest af alt lyst til at låne en telefon, og bede min kæreste om at komme at hente mig, men jeg fik overtalt mig selv til at strække lidt ud, og at jeg ville løbe med på de 7,5 km og hvis jeg vitterligt ikke kunne, ja så måtte jeg slippe og kæmpe mig igennem. Men som til så mange andre RUNAAR løbetræninger, og ved diverse løb, ja så sker der bare et eller andet når man løber sammen med -og mod andre, det er som om at tabermentaliteten forsvinder og man bliver i stand til at løbe op til toppen af Mount Everest uden pauser. Og det skete også for mig i dag, og jeg kom glad i mål på trods af at den nye 7,5 sommerrute ligner Halle’s forsøg på at tage livet af mig, med ikke mindre end 108 højdemeter…. Behøver ikke bakketræning… EVER… Eller i hvert fald resten af ugen 🙂  Men som man siger “Ukrudt forgår ikke så let”.

Har nu kun 3 træninger tilbage før Berlin Halvmarathon, 2 korte og 1 mellemlang af slagsen, så en del af den tid jeg ikke er ude og løbe vil jeg bruge på at analysere ruten og planlægge mit løb. Forberedelsen er vigtig!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center