Anmeldelse: Typorama

Typorama

9.8

Design

9.0/10

Funktioner

10.0/10

Brugervenlighed

10.0/10

Pris

10.0/10

Plus

  • Meget brugervenlig
  • Uendelige designs
  • Filtre

Minus

  • Koster en smule for fuld version

Mange spørger mig på Instagram hvad jeg bruger til at ligge tekst på mine billeder og svaret er ganske simpelt Typorama. Men da jeg fandt Typorama havde jeg downloadet mere eller mindre alle tekst apps på App Store, og enten var de ikke brugervenlige eller også havde de ikke de funktioner jeg var på udkig efter. Men da jeg fandt Typorama vidste jeg at jeg havde ramt rigtigt, og derfor kommer der en anmeldelse af app’en på trods af den ikke er så direkte løbe relateret.

Brugervenlighed

En af Typorama’s store forcer er brugervenligheden, for på trods af at der er talløse muligheder for at redigere og designe tekst og billederne så er brugervenligheden i top, det er super nemt at finde ud af hvordan man ændrer tingene fordi det sker i realtime, og fordi at app’en er super logisk opbygget.

Funktioner

Typorama har så mange funktioner at dette indlæg vil tage 2 timer at læse igennem, så jeg har lavet nogle screenshots for at vise et udpluk af funktioner.

Tilpas billede til formål

Det første man bliver bedt om efter at have valgt billedet er om man ønsker at beskære det til fx. Instagram eller Facebook format, på den måde er man sikker på når man uploader billedet at det passer til formålet.

IMG_1942

Tekst format

Herefter får man mulighed for at skrive tekst, og efterfølgende vælge mellem de mange tekst formater, man kan nemt ændre størrelse på tekstfeltet, om det skal stå skråt o.lign. For at få det fulde udvalg af tekstformater skal man købe pro udgaven som koster ca. 13 kr, men i min optik er det hver en øre værd!

IMG_1943

3D

Blandt funktionerne på det efterfølgende faneblad er blandt andet 3D, hvor man har mulighed for at rotere teksten i 3D, ligesom man kan tilføje skygger mv. til teksten.

IMG_1944

Billed filtre

Typorama har også et stort udvalg af filtre som man kan tilføje billederne for at ændre billedet i den retning man ønsker, udvalget er stort og det er nemt at bruge, dog foretrækker jeg SnapSeed til netop filtre fordi de har et par filtre jeg er mega fan af. Men Typorama er altså godt kørende på det punkt også.

IMG_1945

Ekstra lag

Man har også mulighed for at ligge et ekstra lag til billedet med fx. bobler, som kan give billedet er lidt mere festligt eller retro look. Mange fede effekter til billedet.

IMG_1946

Manuel justering

Man kan også justere billedet manuelt, og tilføje mere farve, ændre lysstyrke mv.

IMG_1947

Vandmærke

Til sidst er der vandmærke funktionen hvor du kan tilføje dit eget vandmærke til billedet, enten som en del af din branding eller for at beskytte dit billede mod at blive stjålet af andre.

IMG_1948

Opsummering

Det er næppe nogen hemmelighed at jeg er kæmpe fan af Typorama når det kommer til at ligge tekst på billeder, og app’en har også mange fede funktioner til at ligge filtre på billederne.

De varmeste anbefalinger herfra!

Har du prøvet app’en så log ind og kom med din anmeldelse af den.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.

Translate »

Privacy Preference Center