Undskyld!

Der er langt fra de bedste intentioner til virkeligheden. Det har jeg måtte sande den sidste halvanden måned.

Jeg havde en klar plan om at jeg ville holde en kilometer mængde på +60 km om ugen, også selvom jeg skulle passe mit nye drømmejob som jeg startede på 1. November. Jobbet ved YouSee har haft mit hovedfokus for jeg vil rigtig gerne gøre det godt, ja ligesom med løb er jeg gået 100% ind i det.

Skal du have et tilbud så skriv endelig, så hjælper jeg gerne med at oprette dig. Vi har så mange fede produkter! #Danmarksbedste

Især her i starten har jeg haft til hensigt at komme godt fra start og har brugt en masse timer, for jeg ved at det jeg ligger i det fra starten kommer til at give mig mere frihed med tiden.

I forhold til løb har jeg dog kæmpet med at få struktur på hverdagen, og dermed haft svært ved at få passet løb ind. Nogle dage arbejder jeg fra 7:30-20.30, og med 1 times transport hver vej kniber det nogle gange med at få presset løb ind.

På arbejdet har vi ikke et bad så jeg har meldt mig ind i Fitness DK, og håber den vej igennem at jeg kan få løbet lidt flere ture i Kolding enten på bånd indenfor, eller rundt i byen og så bade og klæde om dér.

De sidste 3 ugers tid er der dog ved at komme lidt bedre struktur og det er faktisk lykkedes mig at komme til 1-3 AGF Atletik træninger om ugen, dog blev jeg slået lidt tilbage til start da jeg for 3 ugers tid siden var til den første træning i lang tid. Her fik jeg hold i ryggen efter træningen, og så stod den på stærke smertestillende for overhovedet at komme ud af sengen. Et tilbageslag på en uges tid, og en ryg som har drillet lidt lige siden.

Jeg har en morbus scheuermann i lænden, når jeg er kommet ordentlig i gang mærker jeg intet til den, men hvis jeg ikke får trænet, så mærker jeg noget til den og vejen tilbage hvis den først brokker sig er derfor lidt længere.

Derfor har jeg måtte acceptere at vejen tilbage til de +60 km har været lidt længere end forventet, men jeg er på vej… Forrige uge endte jeg på 22 km, sidste uge knap 35 km og i denne uge er det igen blevet til omkring 20 km. Det er ikke langt og i sig selv skuffende, men det er små skridt den rette vej. Min ryg driller stadig så det går den rette vej.

I den kommende uge håber jeg at bruge mere tid på at løbe end at kigge efter tøj på Boohoo m.fl. Og jeg har planlagt at deltage i alle 3 AGF Atletik træninger i den kommende uge, og det skulle gerne kaste +40 km af sig de 3 træninger alene.

Men undskyld for stilheden på bloggen, også her håber jeg at få lidt mere struktur på indlæggene igen.

UNDSKYLD!

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.