Våd udvendigt og tør indvendigt

Har brug for hjælp til at finde drømmejobbet, tjek nederst i indlægget 🙂

Hold kæft hvor er jeg ristet lige nu, tror det er den varmeste dag jeg i år har løbet på, og lige nu på sofaen betaler jeg prisen. Havde ellers prøvet med isbad i bruseren over min lange krop, og selvfølgelig de blege ben, men det er ikke nok til at tage trætheden fra varmen i dag.

Men alternativet i dag var vist ikke meget bedre, det var enten skybrud i morges eller bagende sol til eftermiddag, det er alligevel noget af et valg, men vil nu hellere løbe i solskin end regnvejr trods alt.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Stressen fra de sidste par dage havde hobet sig op i mig, og jeg havde en meget kort lunte overfor fodgængere som ikke rykkede ind til siden, og biler der kom en halv meter for langt frem, men heldigvis fik jeg løbet en del af stressen af på turen.[/otw_shortcode_quote]

Jeg kom først ud og løbe til eftermiddag, både på grund af vejret men også fordi jeg havde møde i dag på kommunen angående min sygemelding fra arbejdspladsen, og selvom hun var sød nok så er det sku altid stressende at have møde med nogle der er så firkantede, så jeg kunne godt mærke at jeg fra i fredags hvor jeg fik indkaldelsen, og til i dag har været stresset, en stress som ikke blev mindre af at jeg var 10 centimeter fra at blive kørt ned på vej til samtalen, endnu engang en bilist som ikke orienterede sig inden han kørte ud, heldigvis var jeg gående og ikke løbende.

Da jeg kom hjem fra mødet som jeg gik frem og tilbage fra, hoppede jeg i løbetøjet og kom stille og roligt afsted. Der var en voldsom vind, og jeg tænkte at jeg ville tage 3-4 km i modvind for så at løbe de sidste 8 km den anden vej med medvind, men i Aarhus kan man ikke rigtigt regne med retningen fordi vejene snor sig, så jeg endte med at løbe 75-80% af træningen i hård hård modvind, men på den anden side så er det jo ekstra god træning.

Stressen fra de sidste par dage havde hobet sig op i mig, og jeg havde en meget kort lunte overfor fodgængere som ikke rykkede ind til siden, og biler der kom en halv meter for langt frem, men heldigvis fik jeg løbet en del af stressen af på turen.

Ved 7,5 km gjorde jeg stop ved Riis Skov, og den fine vandfontæne som Aarhus Vand har opstillet, jeg tror ærligt ikke jeg havde kunne gennemføre dagens træning hvis ikke jeg havde drukket vand undervejs, sveden høvlede ned af panden, og jeg måtte tage solbrillerne af for at tørre sved af panden hvert andet minut. Vægten da jeg kom hjem viste at jeg på turen havde tabt over 3 kg, så det vand var i den grad nødvendigt.

[otw_shortcode_quote border_style=”bordered”]Jeg vil naturligvis foretrække et job indenfor løb og sport, da det er her jeg har min store interesse, og hvis jeg kan have vores kommende Labrador hundehvalp med på job vil det være et ekstra plus.[/otw_shortcode_quote]

Havde igen i dag rigtigt fint overskud i benene, og jeg glæder mig sådan set bare til denne uges træning, som bliver nogle hårde træningspas, og en del km, men jeg glæder mig som et lille barn til at gå i krig med resten af dem. 1 down 5 to go!

 

Dagens Løbetræning (med splits):
4 km RT (5:50-5:30)
5:41
5:32
5:38
5:29

4 km MT (5:10-4:50)
5:01
4:57
4:56
5:02

4 km RT (5:50-5:30)
5:34
5:39
5:44
5:30

Inden jeg gik hjemmefra til mødet i morges kom mine fine New Balance 775 med posten, nu glæder jeg mig til at gå og løbe dem til, og forhåbentligt bliver jeg glade for dem, for jeg har i den grad brug for nogle aflastningssko.

HJÆLP SØGES! Min situation med min arbejdsplads gør også at jeg meget snart kan komme i en situation, hvor jeg ret akut skal finde mig et arbejde for at kunne få mad på bordet, derfor har jeg opdateret min LinkedIn profil med at jeg er jobsøgende, og hvilke typer job jeg mener mine kompetencer er skræddersyet til. Jeg vil naturligvis foretrække et job indenfor løb og sport, da det er her jeg har min store interesse, og hvis jeg kan have vores kommende Labrador hundehvalp med på job vil det være et ekstra plus.

Tjek min LinkedIn profil her, og anbefal mig gerne til arbejdsgivere som mangler en hårdtarbejdende medarbejder.

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.