xxx i Mo’s Friends’ selskab

Lad os lave en lille gætteleg i dette indlæg, hvad står de 3 x’er for i overskriften?

(Langtur med Mo’s Friends)

Igår aftes var jeg sku ærligt lidt brugt, og jeg prøvede at ligge en plan for træningen som jeg skulle lave i dag. I øjeblikket løber jeg ikke efter nogen plan, men fokus er på at få bygget grundformen op med en masse kilometer, og derfor er træningerne med nærmest ingen eller kun let fart pt.

Min tanke var at jeg rigtig gerne ville have en langtur i denne uge, og generelt langture er noget jeg skal blive endnu bedre til i år. Både med hensyn til antallet men også at der skal lidt mere distance på, hvis jeg skal lykkes med at løbe et hurtigt halvmarathon som jeg vil være tilfreds med.

Én times tid før jeg gerne ville løbe skrev jeg i Mo’s Friends gruppen og fik sneget mig med på en langtur. Bum så sad jeg i saksen, og så fik jeg den langtur ind på kontoen denne uge som jeg havde planlagt i går.

Meeeen jeg havde nu også solgt den for en tur på 10 km 😀

En perfekt afslutning på en god løbeuge med en langtur med Mo’s Friends. Det er lidt sjovt at Mo’s Friends formår at samle løbere fra alle de Aarhusianske løbeklubber AGF Atletik, Aarhus 1900 og Aarhus Fremad…

Træningen i tal:


Distance

22,00 km

Pace

5:47/km

Varighed

2t 07m 17s

Højdemeter

128,6 hm

Kilde: Garmin Connect / Runalyze.

Ugen har budt på 100,31 km indtil videre, og har løbet de sidste 7 dage i træk…

marathonpepe_signatur

 

Dette indlæg kan indeholde henvisningslinks, eller produkter/brands som marathonpepe.dk har en samarbejdsaftale med, se mere under annoncering omkring disse aftaler.